• Mulder Agro

Bohkashi maken in de praktijk

Archief 2013

Kollumerzwaag, Zaterdag 30 Maart 2013

Bokashi lasagna maken op Schiermonnikoog.

Naar aanleiding van een lezing over bodemvruchtbaarheid van Mulder Agro BV op Schiermonnikoog is een aantal veehouders begonnen met het aanmaken van een grote Bokashi-lasagna. 

Aan diverse materialen, zoals stro, vaste mest, drijfmest, kalvermest en riet zijn Ostrea Zeeschelpenkalk, Edasil kleimineralen en Microferm toegevoegd en vervolgens afgedekt met plastic. Na een periode van 6-8 weken zal de fermentatie klaar zijn.

De Bokashi lasagna zal worden gebruikt op het maïsland. 

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op Schiermonnikoog.

 Bron: EM Agriton natuurlijk actief. (Uitgave 2013 1e editie)

Symphony Of Soils


  Adres:  

MulderAgro
Foarwei 45
9298 JC  Kollumerzwaag

Tel: 0511-441298
Fax: 0511-443891

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.mulderagro.nl 
Whatsapp: 0613324139

  Openingstijden:  

  Ochtend Middag
Ma Gesloten 13.00-18.00
Di 8.30-12.00  13.00-18.00 
Wo 8.30-12.00 13.00-18.00 
Do   8.30-12.00  13.00-18.00 
Vr 8.30-12.00  13.00-18.00 
Za 8.30-12.00  13.00-16.00 
Zo Gesloten Gesloten