Welkom op de inschrijvingen website van Mulder Agro.

Bij Mulder Agro kunt u terecht voor meerdere cursussen en licentiebijeenkomsten. Dit wordt aangeboden aan relaties voor kennisverbreding en voor verlenging van diverse licenties. Thema’s die aan bod komen zijn o.a. bodemvruchtbaarheid, bemesting, teelt, veevoeding, kringloopdenken, etc.

Onderstaand zijn de standaard thema’s die doorgaans georganiseerd worden.
Onderaan de pagina staan de cursussen die actief zijn voor inschrijven.

Spuitlicentie verlenging (één spuitlicentie punt)cursus spuitlicentie half
Deze cursus biedt praktische kennis en ervaring voor het verlengen van de spuitlicentie. De thema’s variëren rondom bodem, teelt en gewasbescherming. De focus ligt daarbij op een integrale benadering waarbij zwaartepunt ligt op een gezonde bodem en kringloop op het bedrijf.
Voor de licentie wordt voldaan aan de eisen van bureau erkenningen. Het thema Teelt en Veiligheid & Techniek worden afgewisseld.

bodemcursus

Bodemcursus door René Jochems (3 delig)
In deze curcus gaan we in op alle belangrijke onderdelen van de bodem zoals grondbewerking, bemesting, structuurbederf, grondmonsters, ziekteweerbaarheid, hoe onstaan ziektes, groenbemesters, schadelijke en nuttige organismen en                                   oplossingsrichtingen. De curcus bestaat uit drie dagdelen van ca. 3 uur per keer.  

bodemcursusBodemcursus voor gevorderden (4 delig)
Deze cursus is een vervolg op de basis cursus bodembiologie. Voor meer verdieping in het thema bodemvruchtbaarheid is dit een toepasselijk cursus waar met name aandacht wordt besteed aan praktische handvaten. De opbouw van de cursus is als volgt:

  • Deel 1: Thema vertering, door René Jochems (Groeibalans)
  • Deel 2: Thema microbiologie & schimmels, door Jan Feersma-Hoekstra (Agriton)
  • Deel 3: Thema NKG, door Sander Bernaerts (Naturim)
  • Deel 4: Rondgang langs verschillende teler

Klik op één van onderstaande evenementen om je in te schrijven

Geen Evenementen