• Mulder Agro
fb-logo  naar-webshop

Jongvee (Denkamilk)

Het opfokken van uw jongvee is een activiteit waarmee u werkt aan uw veestapel van de toekomst. Het is daarom van belang dat u hier met zorg mee omgaat voor een gezonde en productieve veestapel. Zaken als omstandigheden, voeding en omgang met het vee zijn cruciaal.

Denkamilk Royal
- zeer Smakelijk en uitstekende groei -
Uitvoerig onderzoek door Denkavit op het gebied van grondstoffen en recepturen heeft geresulteerd in de nieuwe producten Denkamilk Royal 30 en Denkamilk Royal 50. Voor maximale jeugdgroei en goed bevleesde kalveren heeft Denkavit de Denkamilk Royal ontwikkeld. De hoogwaardige samenstelling van de Denkamilk Royal heeft als basis magere melkpoeder. Opvallend is de zoetere smaak en de tragere vertering door de noodzakelijke stremming van de magere melkpoeder. Door het gebruik van een speciale combinatie van 4 verschillende oliën geeft de Denkamilk Royal kalveren een grote hoeveelheid hoogwaardige energie. Denkamilk Royal onderscheidt zich dankzij een optimale samenstelling van grondstoffen in het topsegment. Deze melk is hoogwaardig van samenstelling en geeft uitstekende groeiresultaten bij de kalveren. De Denkamilk Royal kenmerkt zich als makkelijk oplosbaar, romig en heeft een heerlijke geur. Denkamilk Royal is erg goed inzetbaar bij fokkalveren en bijzonder geschikt voor kalveren van vleesvee.

Denkamilk Royal 50

Bevat 50% magere melkpoeder
Ultieme samenstelling met hoofdzakelijk zuiveleiw
Zeer zoet, romig en heerlijke geur, kortom bijzonder smakelijk!it
Luxe kalvermelk; maximale groei gedurende de eerste levensweken
Makkelijk oplosbaar
Ruw eiwit: 23%
Ruw vet: 17%
Wilt u meer informatie over Denkamilk Royal of het Denkamilk assortiment? Neem dan contact op met Mulder Agro.

Denkamilk Exellent:Bag Denkamilk Excellent

Voor absolute topprestaties.
De Denkamilk Excellent is voor veehouders die gaan voor maximale jeugdgroei of een laag poederverbruik. De Denkamilk Excellent in combinatie met uitstekende omstandigheden en een goed management haalt het maximale uit een kalf. Het product bevat zeer hoge niveaus aan, voor het jonge kalf, goed verteerbare energie en eiwit. Er is veel aandacht besteed aan veiligheid. Naast het standaard veiligheidspakket worden er extra etherische oliën toegevoegd die de darm ondersteunen de hoge groei te realiseren.


Denkamilk Perfect:Bag Denkamilk Perfect

De Perfect bestaat uit volledig zuivel eiwit met uitzonderlijk hoge prestaties. Door een hoog eiwit- (23%) en vetgehalte (20%), kan een hoge jeugdgroei gerealiseerd worden. Uniek is dat deze hoogwaardige samenstelling de krachtvoeropname niet in de weg staat. Daarnaast is de Perfect super smakelijk, gemakkelijk in gebruik en lost het snel op, ook in kouder water.Vanwege de uitstekende verteerbaarheid is de Perfect uitermate geschikt om te gebruiken bij intensieve beperkte voerschema’s en onbeperkt voeren. De Perfect is daarnaast geschikt voor alle voersystemen. De Denkamilk Perfect is zowel warm als koud oplosbaar. Hierdoor is het voor iedere veehouder een geschikt product om mee te werken. Denkacare (producten in emmer).

Denkamilk Vitallin:

Denkacare Vitallin is een gezondheid ondersteunend product en bevat lijnzaad voor een optimale darmfunctie. Dit product bevat lijnzaad en dit ondersteunt de werking van de darmen, het helpt om de mest vaster te maken en zorgt er voor dat het vocht uit de darmen beter wordt opgenomen.

Denkamilk Vitalfort:

Denkacare Vitalfort bevat electrolyten voor een goede vocht balans. Het is smakelijk en dit resulteert in een goede opname. Vitalfort ondersteunt de vochtopname uit de darmen en stabiliseert de electrolyten en vochtbalans. De krachtvoer opname wordt verbeterd, dit product bevat goed verteerbare koolhydraten.

Denkamilk Vitalcure:

Denkacare Vitalcure ondersteunt het immuunsysteem, en zorgt voor een glanzende vacht. Door Vitalcure bij te voeren zorgt u er voor dat het kalf voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. Vitalcure is in te zetten voor een goede start de 1e 10 dagen na de biest periode of bij stresssituaties zoals spenen of verhokken. Het stimuleert het herstel na perioden van stress of ziekte.

Emmers

Assortiment Denkamilk:

  • Royal
  • Royal 50
  • Exellent
  • Perfect
  • Vitallin
  • Vitalfort
  • Vitalcure

Denkamilk voerkaart (pdf)
Denkamilk spaaractie (pdf)

Symphony Of Soils


  Adres:  

MulderAgro
Foarwei 45
9298 JC  Kollumerzwaag

Tel: 0511-441298
Fax: 0511-443891

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.mulderagro.nl 
Whatsapp: 0613324139

  Openingstijden:  

  Ochtend Middag
Ma Gesloten 13.00-18.00
Di 9.00-12.00  13.00-18.00 
Wo 9.00-12.00 13.00-18.00 
Do   9.00-12.00  13.00-18.00 
Vr 9.00-12.00  13.00-18.00 
Za 9.00-12.00  13.00-16.00 
Zo Gesloten Gesloten